Vennotex: Al sinds 1986 vertrouwd en eerlijk advies

De slaapkamer is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Consumenten willen een bed dat comfortabel is en er ook nog eens perfect uitziet. Ook het juiste beddengoed is een vereiste, niet alleen de juiste maat maar ook comfortabel en lekker warm of juist koel kunnen slapen vraagt voor elke klant iets anders. Bij veel mensen is de styling van de slaapkamer geheel op elkaar afgestemd en zo kan met het nieuwste overtrek van diverse fabrieken de kleur en materiaalkeuze op de slaapkamer geheel in eigen style worden doorgevoerd.

Niet voor niets, want Vennotex levert al veel decennia — vanaf 1986 — kwaliteit van de beste A-merken, U krijgt altijd eerlijk advies en prima service en er wordt zeker meegedacht voor de mensen met een wat kleinere beurs. Vennotex is trots op de grote klantenkring waarvan grootouders- ouders- kinderen van families vaak allemaal klant zijn en blijven.

kimanouk

Tweeling Kim en Anouk van de Ven runnen samen de zaak op het industrieterrein in Nijnsel. Zij hebben het overgenomen van hun ouders. Hun moeder Ans begon lang geleden met huis aan huis–verkoop (z.g. linnengoed -party’s) van linnengoed. Toen al heette het Vennotex. Op een gegeven moment had ze een ruimte nodig om haar spullen te kunnen opslaan en verkopen. Dat werd een gedeelte van het huidige pand. Toen hun Vader Jos na enkele jaren ook in het steeds drukker wordend bedrijfje kwam groeide het uit tot een groter assortiment in een grotere winkel van nog meer (voornamelijk Nederlandse) fabrikanten. De hulp van Anouk en Kim werd door de groei steeds meer welkom en hun baan in de horeca hebben ze na enkele jaren omgezet naar een volledige werkweek in de beddenzaak. Tot op heden zijn ze nog steeds groeiende. Zij hebben net als hun ouders een erg goede band met veel vaste klanten, niet alleen uit hun dorp, maar ook ver daarbuiten, vaak komen fans van bepaalde merken (o.a. Riviera |Maison) van ver gereden vanwege de uitgebreide complete kollektie die op voorraad is. Het persoonlijke contact met de mensen, samen een kopje koffie drinken: het hoort er allemaal bij! Een bed ,een overtrek, of wat het mag zijn: het moet bij een klant passen, en hun nachtrust staat altijd voorop!

Een grote plus voor klanten die een bezoek brengen aan Vennotex is de ruime gratis parkeerplaats, recht voor de winkel . In de ruime winkel vindt de klant alles op het gebied van slaapcomfort. U vindt de meest comfortabele bedden voor alle leeftijden, boxsprings, matrassen , hoeslakens, dekbedovertrekken, bodems, kussens en accessoires en nog heel veel meer mooie dingen. Anouk en Kim heten iedereen van harte welkom.

De ideale plek om je droom bed te kopen of beddengoed te bestellen is in de winkel van Vennotex in Nijnsel (gem. Sint-Oedenrode/Meierijstad) en sinds enkele jaren ook op de uitgebreide webshop www.vennotex.nl.

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De online shop is 24/7 geopend!

Vennotex

Nijverheidsweg 4

5492 NK Sint – Oedenrode ( gemeente Meierijstad)

telefoon : 0413-476805