Vennotex: Al sinds 1986 vertrouwd en eerlijk advies

De slaapkamer is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Consumenten willen een bed dat comfortabel is en er ook nog eens perfect uitziet. Die ideale plek om je droombed te kopen is bij Vennotex in Nijnsel.
Niet voor niets, want ze leveren kwaliteit, de beste A-merken, eerlijk advies en prima service. Familie van de Ven is terecht trots op de mijlpaal en wil dat met haar klanten vieren.
Tweeling Kim en Anouk van de Ven runnen de zaak op het industrieterrein van Nijnsel. Ze hebben het overgenomen van hun ouders. Moeder Ans begon lang geleden met huis-aan-huis verkoop van linnengoed. Toen al heette het Vennotex. Op een gegeven moment had ze een ruimte nodig om haar spullen te kunnen opslaan en verkopen. Dat werd een gedeelte van het huidige pand. Toen ook haar man Jos zich in ging zetten voor Vennotex ging het hard. Het bedrijf groeide gestaag en bouwde een sterke en vertrouwde naam op. Zowel in Sint-Oedenrode als in de verre omtrek.
Langzaam groeide Kim en Anouk op in en met het bedrijf. Van kleins af aan hielpen ze hun ouders mee. Dat heeft als extra voordeel dat ze alles weten over de honderden producten die ze in de verkopen. Tevens hebben ze een extra goede band met veel vaste klanten. Het persoonlijke contact met de mensen is kenmerkend voor het bedrijf. Evenals de eerlijkheid die er dik bovenop ligt. Een bed moet bij de klant passen. Een goede nachtrust staat voorop.
Een grote bonus voor klanten die een bezoek brengen aan Vennotex is de ruime gratis parkeerplaats. Binnen vinden ze alles op het gebied van slaapcomfort. De meest comfortabele bedden voor alle leeftijden, boxsprings, matrassen (incl. omruilgarantie), hoeslakens, bed-overtrekken, bodems, kussens accessoires en nog veel meer.
Tegenwoordig heeft Vennotex ook Relaxstoelen in het assortiment. Heerlijke fauteuils, met stap-op-hulp, waarin je lekker kunt wegdromen.
Kim en Anouk heten iedereen van harte welkom.
Vennotex
Nijverheidsweg 4
0413-476805
www.vennotex.nl
kimanouk